Hvordan foregår det?

Der er mange forestillinger om, hvad en sexolog foretager sig. Nogle gør sig en del bekymringer på forhånd: Hvilke ord kan jeg bruge? Skal jeg mon tage noget af tøjet af? Vil hun bede mig lave øvelser eller rollespil? Hvad nu hvis jeg bliver ked af det eller går i baglås? Er mit problem for flovt eller pinligt?

En konsultation hos mig vil udelukkende bestå af samtaler. Eventuelle øvelser skal du/I udføre hjemme hos jer selv. Instruktionen og vejledning vil blive givet mundtligt, og jeg kan eventuelt henvise til hjælpemidler, læsestof eller andre relevante tilbud.

Sexologisk rådgivning behøver ikke at betyde mange, lange og kostbare samtaler. Ofte kan en enkelt eller få samtaler gøre små mirakler. Har du/I et problem, som er for svært at løse alene eller trænger du/I blot til lidt fornyelse og inspiration i sexlivet, så tag kontakt. 

Samtalerne foregår i et trygt miljø – du bestemmer hvor. Uanset hvilke problemer eller bekymringer, det drejer sig om, vil de blive behandlet seriøst og fordomsfrit. Du behøver ikke frygte, at jeg vil bede dig sige eller gøre noget som er grænseoverskridende.

Telefon

Du kan ringe mig op på telefonen, og vi kan tage en snak

Skype

Vi kan lave samtalen via Skype - så kan du sidde hjemme hos dig selv foran computeren, og vi kan se hinanden på skærmen.

Vi går en tur

Vi kan mødes på et neutralt sted - en gåtur på stranden løsner tit op og er lidt mere en uformel samtale.

Jeg kommer hjem til dig

Jeg kan også køre ud til dig privat, så er du/I i egne trygge omgivelser.

 Kontakt mig evt. via kontaktformularen, så kan jeg ringe dig op for en nærmere aftale.

Alt foregår 100% diskret og jeg har naturligvis tavshedspligt.

Betaling/priser

Timeprisen er kr. 600,- inkl. moms.
Der afregnes i umiddelbar sammenhæng med en session. Du kan betale via MobilePay, med bankoverførsel til konto 9070 163 1111 501 eller kontant.

Sexolog Gitte Poulsen

Som uddannet integral sexolog er mit udgangspunkt  det enkelte menneske, som jeg hjælper gennem samtaleterapi. 

Sexolog Gitte Poulsen

Som uddannet integral sexolog er mit udgangspunkt  det enkelte menneske, som jeg hjælper gennem samtaleterapi. 

Ønsker du at blive kontaktet?

Tag fat i mig, og få en aftale.
Du bestemmer, hvordan det skal foregå – på telefon, via Skype – et møde, en gåtur… 

Det er helt op til dig. 

Tidsbestilling 
alle hverdage mellem 08.00 og 09.00

...eller ring på 2985 0606